ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ ΥΠΑΚΟΗ

Τι είναι η Εξέταση Σκύλου Συνοδείας (BH) και Συμπεριφοράς/Χαρακτήρα (VT)?

Η εξέταση Σκύλου Συνοδείας (BH) και Συμπεριφοράς/Χαρακτήρα (VT), είναι μια εξέταση κατά την οποίο ο σκύλος πρέπει να παρουσιάσει τις κοινωνικές του δεξιότητες αλλά και την σχέση και υπακοή του προς τον ιδιοκτήτη του.
Πολλές χώρες παγκοσμίως θέτουν αυτήν την εξέταση απαραίτητη σε όσους θέλουν να ασχοληθούν με τον κυναθλητισμό ή εναλλακτικά την θέτουν ως προϋπόθεση προς απαλλαγή φορολογίας για την κατοχή σκύλου ή υποχρεωτικής εκπαίδευσης.
Στην Αμερική, η Εξέταση ονομάζεται «Σκύλος Καλός Πολίτης», μια έκφραση η οποία κατά τη γνώμη μας τέλεια περιγράφει την σημαντικότητα αυτής της εξέτασης.
Κατά τη διάρκειά της, ο σκύλος δείχνει πως μπορεί να περπατήσει κοντά στον ιδιοκτήτη με ή χωρίς λουρί, να κάτσει και να μείνει όταν του ζητηθεί και να παραμείνει ξαπλωμένος με διάρκεια κατ’εντολή του ιδιοκτήτη.
Επίσης, ο σκύλος δείχνει πως δεν έχει πρόβλημα με άλλα σκυλιά, με ανθρώπους, αυτοκίνητα, ποδηλάτες και θορύβους του περιβάλλοντος.

Δείχνει δηλαδή, ακριβώς τις ιδανικές κοινωνικές δεξιότητες που πρέπει να κατέχει ένας σκύλος, ώστε να μπορεί να μας συνοδεύσει παντού.

Στο Underdog Training Club υποστηρίζουμε πολύ την εξέταση αυτή και οι μαθητές μας απολαμβάνουν πολύ τα αποτελέσματά της εκπαίδευσης με τον σκύλο τους. Σκύλος καλός πολίτης λοιπόν! Σας περιμένουμε!

Βρισκόμαστε στην Παλλήνη Αττικής και είμαστε ανοιχτά όλη την εβδομάδα κατόπιν ραντεβού.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κανονίσουμε μια δωρεάν γνωριμία με τον σκύλο σας, ώστε να αξιολογήσουμε από κοντά τις ανάγκες σας!